Моите тълкувания
Mагазин
За да видиш твоето тълкувание, въведи gsm номера си тук:

За Таро натисни тук

RitualiZaNarichane

Магии

 1. Избери ритуал

  Магически ритуали

  Нашето мислене и нагласа към Вселената е определящо за поведението и успеха ни. От самото начало е нужно да знаем, че конфликтите и спънките са естествен наш спътник през целия ни живот. Колкото и успешно да преминаваме през изпитанията на живота, често ни се налага да усетим завист и лоши мисли. Природата е неизменен съюзник в борбата с песимизма - една разходка осезаемо повдига духа и помага на човек да се усети в унисон с околната среда и енергията на земята.

  Всяка негативна мисъл разболява, а чувството на завист или омраза действат пагубно. Клюката, интригата, конфликтът - това са все човешки слабости. Те са вредни не само за околните, но и за техния носител, отнемат част от мисловната и духовната енергия, отслабват я и правят личността психически неустойчива.

  Всеки ден допускаме различни хаотични мисли - неовладяни, нежелани, дребнави, които ангажират безплодно съзнанието ни. Те всъщност са напразно изхабена мисловна енергия, която се превръща в подходящ проводник за лошата енергия. Има духовни тренировки за насочване и недопускане на тези мисли, обаче тези приктики изискват време, търпение и старание.

  Затова, за да се чувства здрав и щастлив човек трябва всекидневно да се развива и твори, да мисли позитивно и да извиква в съзнанието си светли и хармонични мисли.

  Случи ли се човек да изпадне в беда или поредица от злополучни събития, трябва първо да потърси вината в себе си и в своето светоусещане. Най-добрия метод е утвърждаването чрез самовнушение на градивни мисли за добро. Когато съзнанието ни работи в позитивни честоти, зложелателите са безсилни.

  На всеки от нас се е случвало поне веднъж да изпита главоболие или световъртеж, сякаш всички са се дръпнали от нас и сигурно сте се замисляли какво е това нещо, което внезапно може да ни причини енергиен дисбаланс. Наричат ги хора със лоши или зли очи. Почти няма човек, който да не изпитал силата на този лош поглед - това са светлооки хора, които гледат настоятелно, продължително и директно в очите. Нещото, което причинява силата на този феномен е силата на погледа на определен човек, чиято негативна енергия излиза чрез очите и се насочва към друг.

  Има и други методи,като материализиране на мисълта с предмети, чрез които може да се наруши енергийния баланс на човек, това са така наречените магии. Те са различни и всичките са с една, в повечето случаи лоша умисъл, да предизвикат нещастия, болести, урочасвания...

  Човек започва да мисли, че е навлязъл в някакъв период на неуспехи, а всъщност всичко това може да е проява на чужда воля и лоши мисли.
  Първите симптоми могат да бъдат неприятна болка в тила, замайване, главоболие, преумора, липса на сили, свиване на стомаха и др. Според поверията се отнема късмета и здравето на човека, към който е насочена магията.

  Не са рядко и случаите на т.нар. родови проклятия, когато лошата сила успява да въздейства на няколко поколения. Това са все фактори, които променят човешките възприятия, мислене, дори душа и съдба. Това е опасност, която не се чува и не се вижда и засегнатият не знае къде да търси корена на сполетялото го зло.

   

  Един сигурен начин, как да проверите дали има негативно влияние при вас.
  Това е тест дали имаме магия:

  1. С олио - шумерски ритуал от хилядолетия преди Христа.
   Поставя се показалеца в олиото и в чаша светена вода се капят три капки от това олио.
   Ако една от капките се разтвори във водата, но останалите две останат непокътнати, положението все още не е много опасно. Ако двете капки се смесят с водата, вече става по-сериозно, но ако и трите капки се разтворят, не може да има и никакво съмнение. Става дума за типична магия, на която незабавно трябва да се противодейства. Понякога ако имаме въобръжение, капките са толкова "отзивчиви", че веднага рисуват засегнат орган или част от тялото - мозък, бъбрек, око. Рисунките изглеждат точни, като анатомично копие.

   

  1. Ако нещо ви изглежда не наред:
   Взимате тънка свещ в дясната ръка. Запалвате я и заставате до входната врата. Започвате да движите свеща отгоре надолу със кръгови движения /в спирала/ по посока на часовниковата стрелка отдясно наляво до пода. Ако свеща пращи и пука, ако от нея излиза черен дим или цветът на пламъка се променя и отклонява, без да има течение или вятър, значи има въздействие. Ръката, която държи свеща също може да почувствате, като наелектризирана и да усетите иглички и боцкане.

  Доверявайте се най-вече на интуицията си!

   

  А как да развалим всяка магиа?
  Тук може да познаете своя проблем и следвайки описанието, чрез точния  РИТУАЛ да се избавите от него.


  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
  Ако вашите намерения и помисли са нечисти и навреждат на някого, не се възползвайте от тази информация!
  Според духовните закони, също трябва да се поиска и разрешение от лицето, към ко
  ето смятате да отправите желането си, /ако ритуала не се отнася за вас/ или да се помолите за прошка...

  и пак казвам, без лоши намерения!

   

   Обратно

  Избери си ритуал

  Всеки ден допускаме различни хаотични мисли-неовладяни, нежелани, дребнави и ангажират безплодно съзнанието ни. Те всъщност са напразно изхабена мисловна енергия, която се ревръща в подходящ проводник за лошата енергия. Има духовни тренировки за насочване и недопускане на тези мисли, обаче тези приктики изискват време, търпение и старание. Затова, за да се чувства здрав и щастлив човек трябва всекидневно да се развива и твори, да мисли позитивно и да извиква в съзнанието си светли и хармонични мисли.

  СРЕЩУ ЧЕРНА МАГИЯ

  Когато не се чувствате удобно и спокойни в дома си.

  ПРИ ЗАВИСТ И ЗЛОЖЕЛАТЕЛСТВО

  Когато към вас има лоши погледи и негативни влияния.

  ПРОЧИСТВАНЕ НА ДОМА ОТ ЗЛИ СИЛИ

  Когато не се чувствате удобно и спокойни в дома си.

  СРЕЩУ ЕНЕРГИЕН ДИСБАЛАНС, УРОКИ И БАЕНЕ

  Защита и балансиране на енергийно ниво.

  ПРОТИВ УРОКИ НА ДЕТЕ

  Успокояване и защита на дете

  РЕЦЕПТА ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ

  РИТУАЛ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЯ

  Изпращате послание с енергиен заряд към Вселената.

  ЗА ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОМЯНА В ЖИВОТА НА ЧОВЕК

  Ритуал, който спомага за ново начало

  РИТУАЛ ЗА СЛАВА

  За засилване на Твоите успехи

  ПРОТИВ СКУКА И ДЕПРЕСИЯ, ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЩАСТИЕТО

  Нов дъх в живота и сливане с природата

  РИТУАЛ ЗА ПРЕДПАЗ-ВАНЕ ОТ ВРАГОВЕ

  Лесно изграждате защита около себе си.

  КАК ДА СЕ ЗАЩИТИМ ОТ ЕНЕРГИЙНИ АТАКИ

  Изграждате около себе си светлинен, енергиен щит.

  ЛЮБОВЕН РИТУАЛ

  Как да призовете природните сили да ви помогнат в любовта

  РИТУАЛ ЗА ПРЕСИЧАНЕ НА СЕМЕЙНИ РАЗДОРИ

  Внасяте хармония в семейството.

  РИТУАЛ ЗА ЗАВРЪЩАНЕ НА ИЗНЕВЕРИЛИЯ СЪПРУГ/А

  Създавате семейно гнездо

  ЗА СБЪДВАНЕ НА ЖЕЛАНИЯ

  Ритуал, който помага за желания

  ЛЮБОВЕН ЕЛЕКСИР

  За повишаване на либидото

  ПОВЕЧЕ ЗА РИТУАЛИТЕ

 2. Твоят телефон

  Избери си БЕЗПЛАТЕН амулет

  Всичко около нас е енергия. Всеки удар на сърцето ни, всеки дъх. Това са някой от най-силните символи. Те концентрират в себе си силата на символа, който носят. Ако са близо до теб, например като картинки на телефона ти, те ще оказват положително влияние в живота ти. Желая ти късмет!
  Ти ще получиш и амулет за мобилен телефон, който да ти помага и да ти носи попътен вятър. Избери си един и го сложи, като картинака на телефона си. Така винаги ще е с теб! Получаваш го безплатно.

  напред
  назад
 3. Резултат

  Честито!

  Ти успешно заяви ритуал от Ясновидката. За да го получиш, следвай указанията, от SMS-а, който всеки момент ще пристигне на телефона ти!
ВСИЧКИ УСЛУГИ
 
Попитай Ивелина
Твоите тълкования ( 1 )

Задай въпрос

Ритуали за наричане

Гледане на ръка

Магии

Годишен Хороскоп

Гледане по снимка

Символи

Месечен Хороскоп

Седмичен Хороскоп

 
КЪМ НАЧАЛОТО